Neem vandaag nog contact op!

Twijfel niet om contact op te nemen met ons via het formulier. We sturen u graag alle informatie door om een gegronde keuze te maken voor uw verblijf aan zee. Het is tenslotte een belangrijke keuze in uw leven waarbij u niet over één nacht ijs wil gaan. 

Oostende
Archimedesstraat 7
8400 Oostende
Tel +32 (0)59 80 00 00

Blankenberge
De Smet de Naeyerlaan 155
8370 Blankenberge 

Zeebrugge
Kustlaan 97
8380 Zeebrugge

Projectontwikkelaar

LOGO_Rood (3).png

Visie, meerwaarde, verantwoordelijkheid en esthetiek: voor Chateau Residenties zijn ze haast even belangrijk als de bouwmaterialen die voor de projecten gebruikt worden. Standaard is een woord dat niet voorkomt in ons woordenboek. Over elke centimeter van een gebouw is grondig nagedacht en kiezen we op elk vlak compromisloos voor optimale duurzaamheid en functionaliteit. Een filosofie die die vruchten afwerpt: met de Crystal Residence creëren we op 'the place to be' een unieke 'place to live'.

Chateau Residenties neemt de grote maatschappelijke en culturele verantwoordelijkheid die op de schouders van elke projectontwikkelaar rust, bijzonder ernstig: geen enkel gebouw staat immers op zich. En als er geen toegevingen worden gedaan -noch op vlak van architectuur, noch op vlak van materialen- dan komt dat iedereen ten goede. Zo ontstaat een positieve spiraal waarbij meerwaarde wordt gecreëerd, én voor de bewoners, én voor Oostende.

Wij kiezen heel bewust voor een duurzaam verhaal met een hedendaagse architectuur. Tijdloos esthetisch, zonder ooit schreeuwerig te zijn. Want we beseffen maar al te goed dat mensen niet enkel op zoek zijn naar een mooie en functionele woning, maar ook naar een duurzame investering die rendeert. Bij Chateau Residenties is uw woonproject in de beste handen!

chateauresidenties
 

Projectfilm