investeren-in-vastgoed-aan-zee

Investeringsadvies

Met een aanbod gaande van  garageboxen (€29.500) tot luxe-appartementen (€209.000) en heel wat prijsklassen daartussen is Crystal Residence dé ideale plek voor een investering in vastgoed aan zee.

Onze experten staan u met raad en daad bij om uw spaargeld optimaal te laten renderen. Zo kan u er bijvoorbeeld voor kiezen om via dagverhuur hoge inkomsten op te strijken. Onze experten geven u dan graag raad over hoe u dat zo efficiënt mogelijk doet.

Het andere uiterste is verhuren met verhuurgarantie tot 27 jaar. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Via een gesubsidieerd verhuurkantoor bent u niet alleen zeker van uw inkomsten, het is fiscaal ook nog eens geweldig interessant.

Tussenin liggen nog veel andere mogelijkheden. Kies voor een vrijblijvend gesprek met onze adviseurs en laat ze uw profiel bepalen om u een vliegende start te bezorgen voor uw investering aan zee. Vraag hen ook gerust naar andere projecten, ze vertellen u er graag over!

Neem vandaag nog contact op!

Twijfel niet om contact op te nemen met ons. We sturen u graag alle informatie door om een gegronde keuze te maken voor uw verblijf aan zee. Het is tenslotte een belangrijke keuze in uw leven waarbij u niet over één nacht ijs wil gaan. 

Oostende
Archimedesstraat 7
8400 Oostende
Tel +32 (0)59 80 00 00

Blankenberge
De Smet de Naeyerlaan 155
8370 Blankenberge 

Zeebrugge
Kustlaan 97
8380 Zeebrugge